KHP-myynti

Uutuuksia KHP -myynnin tuotevalikoimaan!

KHP –myynti on aloittanut yhteistyön kylmäkoneita valmistavan Autocliman kanssa. Olemme heidän virallinen maahantuoja Suomessa. Yhteistyö painottuu ajoneuvopuolelle käsittäen lämmönsäätölaitteet pakettiautoihin, taukoilmastoinnit kuorma-autoihin sekä matkailuajoneuvojen ilmastoinnit. Lisäksi valikoimaan kuuluu myös bussien ilmastoinnit. Maahantuojana haluamme palvella kaikkia asiakaskuntia aina loppukäyttäjistä automyyjiin sekä päällirakentajiin. Autocliman laadukkailla tuotteilla pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaita ajoneuvopuolella.

KHP -myynnin omaa suunnittelua ja tuotantoa olevat ilmastoinnit pysyvät tuttuun tapaan työkonepuolen valikoimassa. Ilmastoinnit ovat suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä vaikeissa ja pölyisissä olosuhteissa. KHP -ilmastoinnit ovat parantaneet työkoneenkuljettajien työskentelyolosuhteita jo yli 20 vuotta.      

UUTUUKSIA TYÖKALUPUOLELLA
Olemme ottaneet myyntiin uuden traktoreiden renkaanvaihtotelineen. Telineen ansiosta renkaiden irrotus ja asennus on turvallista ja helppoa. Lisäksi valikoimassa työkaluvaunut ammattikäyttöön.